Over PrettigSlapen

Het kiezen van het juiste beddengoed is belangrijk. We brengen immers een groot deel van de dag slapend door.

Een comfortabel bed dat goed ligt, met het juiste beddengoed (molton, hoeslaken dekbedovertrek, dekbed en kussen) draagt bij aan de meest optimale nachtrust. Wat u ook zoekt aan beddengoed, bij PrettigSlapen.nl bent u voor al het beddengoed aan het juiste adres. Niet alleen vindt u onze producten in onze vestigingen door heel Nederland, ook op www.prettigslapen.nl vindt u precies datgene wat u zoekt.

Lees hier meer over PrettigSlapen en wie weet slaap u binnenkort ook onder een dekbed en/of dekbedovertrek van Prettigslapen. Laat u inspireren en bezoek de webshop of één van onze winkels. U vindt ons door heel Nederland.(Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Maastricht, Duiven, Amersfoort, Sliedrecht en Capelle a/d IJssel)

Ontstaan van PrettigSlapen

Wij zijn ruim 20 jaar geleden begonnen met tijdelijke winkels waar we tegen bodemprijzen de voorraad mochten verkopen van alle grote merken in Nederland. Na deze periode zijn we overgegaan op eigen winkels met nog steeds de opruimings dessins van de grote merken maar nu ook meer de allernieuwste collecties zodat we voor iedereen een geschikt prijs/kwaliteit assortiment hebben opgebouwd. Zowel op het gebied van dekbedovertrekken maar uiteraard ook op het gebied van hoeslakens, moltons dekbedden en kussens, spreien en leuke plaids voor op de bank.

over-ons